Гостивар

Температура: 13°
Влажност: 56%
Атм. притисок: 29834.10 hPa
Ветар: 0.00 км/час

Временската прогноза за Гостивар е последно обновена на 17.03.2018 17:00Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивар

денес

17.03
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  16°
облачно

утре

18.03
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  14°
повремени врнежи

понеделник

19.03
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 | 
повремени врнежи

вторник

20.03
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  10°
претежно облачно

среда

21.03
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 | 

четврток

22.03
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-1°  | 

петок

23.03
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-3°  | 
претежно облачно

сабота

24.03
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-3°  | 
претежно облачно

недела

25.03
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 | 

понеделник

26.03
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |