Гостивар

Температура:
Влажност: 84%
Атм. притисок: 29867.96 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Гостивар е последно обновена на 17.01.2018 11:00Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивар

денес

17.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 | 

утре

18.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-4°  | 
умерено облачно

петок

19.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-4°  | 
умерено облачно

сабота

20.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 | 

недела

21.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-2°  | 

понеделник

22.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-6°  |  -2°
умерено облачно

вторник

23.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-8°  |  -1°
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-6°  |  -1°
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-5°  | 
умерено облачно

петок

26.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-2°  |  10°
умерено облачно