Гостивар

Температура:
Влажност: 75%
Атм. притисок: 30138.87 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Гостивар е последно обновена на 21.03.2018 02:00Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивар

денес

21.03
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  12°

утре

22.03
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-1°  | 
снег

петок

23.03
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-2°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

сабота

24.03
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-3°  | 
облачно

недела

25.03
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-1°  | 

понеделник

26.03
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 | 
облачно

вторник

27.03
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 | 
локални врнежи

среда

28.03
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 | 
умерено облачно

четврток

29.03
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  11°
умерено облачно

петок

30.03
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  13°
умерено облачно