Гостивар

Температура:
Влажност: 52%
Атм. притисок: 30206.60 hPa
Ветар: 22.53 км/час

Временската прогноза за Гостивар е последно обновена на 19.01.2018 08:00Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивар

денес

19.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-2°  | 
умерено облачно

утре

20.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 | 

недела

21.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-1°  | 

понеделник

22.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-6°  | 
умерено облачно

вторник

23.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-7°  | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-5°  | 
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-5°  | 
претежно сончево

петок

26.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-3°  | 
претежно сончево

сабота

27.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-5°  | 
умерено облачно

недела

28.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-2°  | 
претежно облачно