Гостивар

Температура:
Влажност: 88%
Атм. притисок: 30443.65 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Гостивар е последно обновена на 23.11.2017 00:00Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивар

денес

23.11
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  11°
сончево

утре

24.11
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-3°  |  11°
умерено облачно

сабота

25.11
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-3°  |  10°
умерено облачно

недела

26.11
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-1°  |  12°
повремени врнежи

понеделник

27.11
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 | 

вторник

28.11
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-1°  | 
претежно облачно

среда

29.11
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-1°  | 
претежно облачно

четврток

30.11
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 | 

петок

01.12
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 | 

сабота

02.12
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 | 
повремени врнежи