Гостивар

Температура: -3°
Влажност: 82%
Атм. притисок: 30409.78 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Гостивар е последно обновена на 21.11.2017 07:00Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивар

денес

21.11
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-5°  | 
претежно сончево

утре

22.11
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-2°  |  12°
претежно сончево

четврток

23.11
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-4°  |  12°
сончево

петок

24.11
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-2°  |  11°
умерено облачно

сабота

25.11
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-2°  |  10°
умерено облачно

недела

26.11
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  11°
претежно облачно

понеделник

27.11
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 | 
локални врнежи

вторник

28.11
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 | 
умерено облачно

среда

29.11
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 | 
претежно облачно

четврток

30.11
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  11°
облачно