Гостивар

Температура:
Влажност: 100%
Атм. притисок: 30308.19 hPa
Ветар: 0.00 км/час

Временската прогноза за Гостивар е последно обновена на 19.02.2018 05:00Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивар

денес

19.02
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 | 

утре

20.02
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 | 

среда

21.02
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 | 
повремени врнежи на дожд и снег

четврток

22.02
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 | 
повремени врнежи на дожд и снег

петок

23.02
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 | 
локални врнежи

сабота

24.02
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-2°  | 

недела

25.02
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-6°  |  -2°
снег

понеделник

26.02
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-8°  |  -1°
повремени врнежи на дожд и снег

вторник

27.02
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-5°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

среда

28.02
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-3°  | 
повремени врнежи на дожд и снег