Гостивар

Температура:
Влажност: 94%
Атм. притисок: 30375.92 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Гостивар е последно обновена на 21.09.2017 23:00Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивар

денес

21.09
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  17°
повремени врнежи

утре

22.09
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  19°
претежно облачно

сабота

23.09
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  20°
умерено облачно

недела

24.09
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  19°
претежно облачно

понеделник

25.09
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  15°
локални врнежи

вторник

26.09
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  18°
претежно облачно

среда

27.09
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  20°
локални врнежи

четврток

28.09
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  18°
повремени врнежи

петок

29.09
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  16°
претежно облачно

сабота

30.09
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  13°
претежно облачно