Гостивар

Температура: 15°
Влажност: 73%
Атм. притисок: 30308.19 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Гостивар е последно обновена на 28.07.2017 08:00Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивар

денес

28.07
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
11°  |  27°
сончево

утре

29.07
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
10°  |  30°
претежно сончево

недела

30.07
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
13°  |  31°
претежно сончево

понеделник

31.07
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
15°  |  31°
претежно сончево

вторник

01.08
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
15°  |  31°
сончево

среда

02.08
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
13°  |  30°
сончево

четврток

03.08
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
16°  |  30°
сончево

петок

04.08
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
16°  |  31°
претежно сончево

сабота

05.08
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
17°  |  31°
претежно сончево

недела

06.08
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
16°  |  34°
претежно сончево