Гостивар

Температура: 23°
Влажност: 65%
Атм. притисок: 30375.92 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Гостивар е последно обновена на 26.06.2017 12:00Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивар

денес

26.06
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
15°  |  26°
локални врнежи и грмежи

утре

27.06
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
14°  |  31°
сончево

среда

28.06
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
11°  |  30°
претежно сончево

четврток

29.06
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
13°  |  32°
сончево

петок

30.06
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
14°  |  31°
сончево

сабота

01.07
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
13°  |  32°
сончево

недела

02.07
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
15°  |  26°
претежно сончево

понеделник

03.07
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
12°  |  23°
претежно сончево

вторник

04.07
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
11°  |  23°
претежно сончево

среда

05.07
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
11°  |  28°
претежно сончево