Гостивар

Температура: 16°
Влажност: 56%
Атм. притисок: 29935.69 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Гостивар е последно обновена на 17.03.2018 13:00Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивар

денес

17.03
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  16°
облачно

утре

18.03
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  13°
повремени врнежи

понеделник

19.03
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  10°
повремени врнежи

вторник

20.03
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  10°
повремени врнежи

среда

21.03
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 | 
снег

четврток

22.03
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-2°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

петок

23.03
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-3°  | 
снег

сабота

24.03
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-3°  | 
претежно облачно

недела

25.03
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 | 

понеделник

26.03
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  13°
локални врнежи