Гостивар

Температура: 17°
Влажност: 56%
Атм. притисок: 30511.37 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Гостивар е последно обновена на 29.05.2017 11:00Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивар

денес

29.05
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  21°
умерено облачно

утре

30.05
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  22°
умерено облачно

среда

31.05
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  25°
претежно сончево

четврток

01.06
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  25°
претежно сончево

петок

02.06
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
12°  |  23°
врнежи и грмежи

сабота

03.06
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
12°  |  22°
локални врнежи и грмежи

недела

04.06
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
12°  |  21°
повремени врнежи

понеделник

05.06
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
12°  |  21°
локални врнежи

вторник

06.06
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
12°  |  22°
локални врнежи и грмежи

среда

07.06
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
12°  |  25°
умерено облачно