Гостивар

Температура:
Влажност: 67%
Атм. притисок: 29935.69 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Гостивар е последно обновена на 19.03.2018 00:00Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивар

денес

19.03
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 | 

утре

20.03
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  10°
претежно облачно

среда

21.03
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  10°
повремени врнежи

четврток

22.03
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-2°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

петок

23.03
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-5°  | 
претежно облачно

сабота

24.03
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-3°  | 
умерено облачно

недела

25.03
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-1°  | 
претежно облачно

понеделник

26.03
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 | 
повремени врнежи

вторник

27.03
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  13°
повремени врнежи

среда

28.03
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  12°
претежно облачно