Гостивар

Температура:
Влажност: 82%
Атм. притисок: 30409.78 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Гостивар е последно обновена на 22.10.2017 04:00Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивар

денес

22.10
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  21°
претежно облачно

утре

23.10
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  17°
повремени врнежи

вторник

24.10
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 | 
облачно

среда

25.10
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 | 
претежно облачно

четврток

26.10
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  13°
умерено облачно

петок

27.10
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  18°
умерено облачно

сабота

28.10
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  17°
умерено облачно

недела

29.10
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  17°
умерено облачно

понеделник

30.10
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  12°
умерено облачно

вторник

31.10
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  15°
умерено облачно