Кавадарци

Температура: 10°
Влажност: 64%
Атм. притисок: 33118.89 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Кавадарци е последно обновена на 22.10.2017 04:00Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарци

денес

22.10
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  24°
умерено облачно

утре

23.10
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  18°
повремени врнежи

вторник

24.10
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  13°
повремени врнежи

среда

25.10
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  13°
претежно облачно

четврток

26.10
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  18°
умерено облачно

петок

27.10
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  13°
умерено облачно

сабота

28.10
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  20°
умерено облачно

недела

29.10
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  19°
умерено облачно

понеделник

30.10
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  17°
умерено облачно

вторник

31.10
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  17°
умерено облачно