Кавадарци

Температура:
Влажност: 84%
Атм. притисок: 33152.76 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Кавадарци е последно обновена на 19.02.2018 05:00Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарци

денес

19.02
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 | 
локални врнежи

утре

20.02
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 | 
локални врнежи

среда

21.02
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 | 
повремени врнежи

четврток

22.02
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  10°
повремени врнежи

петок

23.02
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  12°
облачно

сабота

24.02
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  10°
локални врнежи

недела

25.02
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 | 

понеделник

26.02
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
-2°  | 
претежно облачно

вторник

27.02
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
-3°  | 
претежно облачно

среда

28.02
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
-2°  | 
умерено облачно