Кавадарци

Температура: 14°
Влажност: 66%
Атм. притисок: 32983.44 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Кавадарци е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарци

денес

05.07
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  25°
претежно сончево

утре

06.07
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
11°  |  26°
умерено облачно

недела

07.07
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
11°  |  24°
облачно

понеделник

08.07
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
12°  |  21°
облачно

вторник

09.07
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
11°  |  20°
претежно облачно

среда

10.07
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
11°  |  21°
локални врнежи

четврток

11.07
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
12°  |  21°
повремени врнежи

петок

12.07
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
11°  |  21°
умерено облачно

сабота

13.07
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
12°  |  23°
умерено облачно

недела

14.07
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
12°  |  21°
умерено облачно