Кавадарци

Температура: -1°
Влажност: 87%
Атм. притисок: 32644.80 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Кавадарци е последно обновена на 24.03.2018 07:00Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарци

денес

24.03
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 | 
претежно облачно

утре

25.03
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 | 
повремени врнежи

понеделник

26.03
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  13°
повремени врнежи

вторник

27.03
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  13°
умерено облачно

среда

28.03
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  17°
умерено облачно

четврток

29.03
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  18°
умерено облачно

петок

30.03
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  19°
умерено облачно

сабота

31.03
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  20°
умерено облачно

недела

01.04
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
11°  |  22°
умерено облачно

понеделник

02.04
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
10°  |  23°
умерено облачно