Кавадарци

Температура: 14°
Влажност: 61%
Атм. притисок: 32475.48 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Кавадарци е последно обновена на 18.03.2018 04:00Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарци

денес

18.03
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
10°  |  18°
повремени врнежи

утре

19.03
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  16°
повремени врнежи

вторник

20.03
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  17°
умерено облачно

среда

21.03
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  15°
локални врнежи

четврток

22.03
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 | 

петок

23.03
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 | 
снег

сабота

24.03
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 | 
умерено облачно

недела

25.03
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  12°
претежно облачно

понеделник

26.03
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  14°
повремени врнежи

вторник

27.03
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  14°
повремени врнежи