Кавадарци

Температура:
Влажност: 66%
Атм. притисок: 32949.57 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Кавадарци е последно обновена на 21.03.2018 01:00Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарци

денес

21.03
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  15°
повремени врнежи

утре

22.03
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 | 

петок

23.03
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 | 
повремени врнежи на дожд и снег

сабота

24.03
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
-1°  | 
претежно облачно

недела

25.03
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  11°
повремени врнежи

понеделник

26.03
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  11°
локални врнежи

вторник

27.03
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  13°
претежно облачно

среда

28.03
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  13°
претежно облачно

четврток

29.03
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  15°
умерено облачно

петок

30.03
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  17°
умерено облачно