Кавадарци

Температура: 21°
Влажност: 37%
Атм. притисок: 33085.03 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Кавадарци е последно обновена на 22.10.2017 15:00Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарци

денес

22.10
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  24°
умерено облачно

утре

23.10
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
10°  |  21°
повремени врнежи

вторник

24.10
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  13°
локални врнежи

среда

25.10
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  16°
претежно облачно

четврток

26.10
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  17°
умерено облачно

петок

27.10
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  13°
умерено облачно

сабота

28.10
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  17°
умерено облачно

недела

29.10
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  18°
умерено облачно

понеделник

30.10
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  17°
умерено облачно

вторник

31.10
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  17°
умерено облачно