Кавадарци

Температура:
Влажност: 89%
Атм. притисок: 33288.21 hPa
Ветар: 0.00 км/час

Временската прогноза за Кавадарци е последно обновена на 24.11.2017 21:00Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарци

денес

24.11
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
-1°  |  13°
умерено облачно

утре

25.11
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  12°
умерено облачно

недела

26.11
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  13°
повремени врнежи

понеделник

27.11
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 | 
локални врнежи

вторник

28.11
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
-1°  | 
умерено облачно

среда

29.11
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
-3°  | 
умерено облачно

четврток

30.11
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  11°
повремени врнежи

петок

01.12
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  10°
локални врнежи

сабота

02.12
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 | 
претежно облачно

недела

03.12
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  12°
умерено облачно