Кавадарци

Температура:
Влажност: 96%
Атм. притисок: 33051.17 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Кавадарци е последно обновена на 20.02.2018 02:00Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарци

денес

20.02
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 | 
локални врнежи

утре

21.02
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 | 
локални врнежи

четврток

22.02
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  11°
повремени врнежи

петок

23.02
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  10°
облачно

сабота

24.02
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  10°
локални врнежи

недела

25.02
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 | 

понеделник

26.02
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
-2°  | 
снег

вторник

27.02
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
-3°  | 
претежно облачно

среда

28.02
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
-1°  | 
претежно облачно

четврток

01.03
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
-1°  |  11°
умерено облачно