Кавадарци

Температура:
Влажност: 79%
Атм. притисок: 33118.89 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Кавадарци е последно обновена на 16.01.2018 12:00Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарци

денес

16.01
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 | 
претежно облачно

утре

17.01
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  13°
повремени врнежи

четврток

18.01
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 | 
локални врнежи

петок

19.01
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
-1°  |  12°
претежно сончево

сабота

20.01
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  11°
повремени врнежи

недела

21.01
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 | 
локални врнежи

понеделник

22.01
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
-1°  | 
претежно облачно

вторник

23.01
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
-1°  | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
-2°  | 
претежно сончево

четврток

25.01
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
-2°  | 
претежно сончево