Кавадарци

Температура: 17°
Влажност: 51%
Атм. притисок: 32543.21 hPa
Ветар: 22.53 км/час

Временската прогноза за Кавадарци е последно обновена на 17.03.2018 17:00Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарци

денес

17.03
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  19°
облачно

утре

18.03
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  18°
повремени врнежи

понеделник

19.03
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  15°
повремени врнежи

вторник

20.03
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  17°
умерено облачно

среда

21.03
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  15°
повремени врнежи

четврток

22.03
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 | 
локални врнежи

петок

23.03
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 | 
претежно облачно

сабота

24.03
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
-1°  | 
умерено облачно

недела

25.03
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  11°
повремени врнежи

понеделник

26.03
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  15°
локални врнежи