Кавадарци

Температура:
Влажност: 89%
Атм. притисок: 32678.66 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Кавадарци е последно обновена на 17.01.2018 11:00Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарци

денес

17.01
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  10°
повремени врнежи

утре

18.01
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
-2°  | 
повремени врнежи

петок

19.01
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
-3°  |  11°
претежно сончево

сабота

20.01
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  10°
локални врнежи

недела

21.01
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 | 
локални врнежи

понеделник

22.01
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 | 
умерено облачно

вторник

23.01
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
-1°  | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
-2°  | 
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
-3°  | 
претежно сончево

петок

26.01
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
-2°  | 
умерено облачно