Кавадарци

Температура:
Влажност: 82%
Атм. притисок: 33288.21 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Кавадарци е последно обновена на 21.11.2017 07:00Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарци

денес

21.11
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 | 
претежно сончево

утре

22.11
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  11°
претежно сончево

четврток

23.11
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  12°
сончево

петок

24.11
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  11°
претежно сончево

сабота

25.11
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  12°
умерено облачно

недела

26.11
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  13°
претежно облачно

понеделник

27.11
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  12°
локални врнежи

вторник

28.11
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 | 
умерено облачно

среда

29.11
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  12°
претежно облачно

четврток

30.11
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  12°
претежно облачно