Кавадарци

Температура: 23°
Влажност: 30%
Атм. притисок: 33186.62 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Кавадарци е последно обновена на 24.09.2017 14:00Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарци

денес

24.09
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  26°
претежно облачно

утре

25.09
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
11°  |  21°
повремени врнежи

вторник

26.09
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
11°  |  25°
умерено облачно

среда

27.09
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
11°  |  23°
умерено облачно

четврток

28.09
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
12°  |  20°
локални врнежи

петок

29.09
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
10°  |  18°
претежно облачно

сабота

30.09
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  21°
умерено облачно

недела

01.10
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  20°
умерено облачно

понеделник

02.10
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  22°
умерено облачно

вторник

03.10
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  23°
умерено облачно