Кавадарци

Температура: 23°
Влажност: 29%
Атм. притисок: 33288.21 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Кавадарци е последно обновена на 23.09.2017 14:00Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарци

денес

23.09
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  24°
претежно сончево

утре

24.09
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  25°
претежно облачно

понеделник

25.09
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
12°  |  20°
облачно

вторник

26.09
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
11°  |  24°
претежно облачно

среда

27.09
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
12°  |  25°
повремени врнежи

четврток

28.09
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
11°  |  21°
локални врнежи

петок

29.09
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
10°  |  19°
претежно облачно

сабота

30.09
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  21°
умерено облачно

недела

01.10
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  23°
умерено облачно

понеделник

02.10
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  24°
умерено облачно