Кавадарци

Температура: 15°
Влажност: 56%
Атм. притисок: 33118.89 hPa
Ветар: 22.53 км/час

Временската прогноза за Кавадарци е последно обновена на 21.09.2017 23:00Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарци

денес

21.09
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
11°  |  23°
повремени врнежи

утре

22.09
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  20°
умерено облачно

сабота

23.09
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  23°
умерено облачно

недела

24.09
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  25°
умерено облачно

понеделник

25.09
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
12°  |  24°
претежно облачно

вторник

26.09
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
12°  |  26°
претежно облачно

среда

27.09
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
12°  |  26°
умерено облачно

четврток

28.09
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
11°  |  23°
претежно облачно

петок

29.09
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
10°  |  20°
претежно облачно

сабота

30.09
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  21°
претежно облачно