Кавадарци

Температура: 18°
Влажност: 58%
Атм. притисок: 32983.44 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Кавадарци е последно обновена на 28.07.2017 08:00Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарци

денес

28.07
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
17°  |  30°
претежно сончево

утре

29.07
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
14°  |  36°
сончево

недела

30.07
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
18°  |  37°
сончево

понеделник

31.07
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
18°  |  37°
сончево

вторник

01.08
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
20°  |  37°
сончево

среда

02.08
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
19°  |  36°
сончево

четврток

03.08
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
20°  |  36°
сончево

петок

04.08
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
20°  |  36°
претежно сончево

сабота

05.08
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
21°  |  36°
претежно сончево

недела

06.08
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
20°  |  36°
претежно сончево