Кавадарци

Температура: -3°
Влажност: 97%
Атм. притисок: 32847.98 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Кавадарци е последно обновена на 26.02.2018 02:00Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарци

денес

26.02
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
-3°  | 
снег

утре

27.02
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
-3°  | 
претежно облачно

среда

28.02
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
-7°  | 
умерено облачно

четврток

01.03
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
-11°  | 
претежно облачно

петок

02.03
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 | 
облачно

сабота

03.03
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 | 
претежно облачно

недела

04.03
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  13°
повремени врнежи

понеделник

05.03
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  13°
претежно облачно

вторник

06.03
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  15°
претежно облачно

среда

07.03
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  16°
претежно облачно