Кавадарци

Температура: 10°
Влажност: 84%
Атм. притисок: 32678.66 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Кавадарци е последно обновена на 19.03.2018 00:00Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарци

денес

19.03
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  14°
повремени врнежи

утре

20.03
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  17°
локални врнежи

среда

21.03
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  14°
локални врнежи

четврток

22.03
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 | 

петок

23.03
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 | 
претежно облачно

сабота

24.03
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
-1°  | 
умерено облачно

недела

25.03
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 | 
претежно облачно

понеделник

26.03
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  11°
претежно облачно

вторник

27.03
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  15°
претежно облачно

среда

28.03
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  13°
повремени врнежи