Кавадарци

Температура:
Влажност: 88%
Атм. притисок: 33152.76 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Кавадарци е последно обновена на 27.04.2017 05:00Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарци

денес

27.04
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  25°
умерено облачно

утре

28.04
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  28°
претежно облачно

сабота

29.04
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
12°  |  26°
локални врнежи

недела

30.04
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
12°  |  18°
умерено облачно

понеделник

01.05
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  24°
претежно сончево

вторник

02.05
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
10°  |  27°
претежно сончево

среда

03.05
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
12°  |  27°
умерено облачно

четврток

04.05
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
12°  |  22°
умерено облачно

петок

05.05
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
11°  |  23°
повремени врнежи

сабота

06.05
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
11°  |  22°
умерено облачно