Кавадарци

Температура: 18°
Влажност: 62%
Атм. притисок: 33254.35 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Кавадарци е последно обновена на 29.05.2017 11:00Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарци

денес

29.05
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 |  24°
умерено облачно

утре

30.05
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
12°  |  27°
претежно сончево

среда

31.05
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
11°  |  30°
претежно сончево

четврток

01.06
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
13°  |  31°
претежно сончево

петок

02.06
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
18°  |  30°
локални врнежи и грмежи

сабота

03.06
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
17°  |  25°
локални врнежи и грмежи

недела

04.06
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
17°  |  27°
локални врнежи и грмежи

понеделник

05.06
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
16°  |  27°
умерено облачно

вторник

06.06
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
16°  |  28°
умерено облачно

среда

07.06
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
16°  |  27°
умерено облачно