Кавадарци

Температура:
Влажност: 78%
Атм. притисок: 33186.62 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Кавадарци е последно обновена на 18.12.2017 11:00Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарци

денес

18.12
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
 | 
облачно

утре

19.12
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
-3°  | 
умерено облачно

среда

20.12
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
-3°  | 
сончево

четврток

21.12
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
-6°  | 
претежно сончево

петок

22.12
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
-6°  | 
умерено облачно

сабота

23.12
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
-4°  | 
умерено облачно

недела

24.12
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
-3°  | 
умерено облачно

понеделник

25.12
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
-5°  | 
умерено облачно

вторник

26.12
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
-5°  | 
претежно сончево

среда

27.12
Времето во Кавадарци - Временска прогноза за Кавадарцитемпература:
-5°  | 
претежно сончево