Кичево

Температура: 14°
Влажност: 66%
Атм. притисок: 30240.46 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Кичево е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичево

денес

16.02
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  23°
умерено облачно

утре

17.02
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  22°
умерено облачно

недела

18.02
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  20°
облачно

понеделник

19.02
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  15°
локални врнежи

вторник

20.02
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  19°
повремени врнежи

среда

21.02
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  18°
локални врнежи

четврток

22.02
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  15°
повремени врнежи

петок

23.02
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  17°
локални врнежи

сабота

24.02
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  18°
умерено облачно

недела

25.02
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  17°
умерено облачно