Кичево

Температура:
Влажност: 56%
Атм. притисок: 30308.19 hPa
Ветар: 0.00 км/час

Временската прогноза за Кичево е последно обновена на 23.01.2018 12:00Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичево

денес

23.01
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
-5°  | 
претежно облачно

утре

24.01
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
-6°  | 
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
-6°  | 
сончево

петок

26.01
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
-6°  |  10°
сончево

сабота

27.01
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
-4°  | 
умерено облачно

недела

28.01
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
-1°  | 
умерено облачно

понеделник

29.01
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
-1°  | 
претежно сончево

вторник

30.01
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
-3°  |  11°
умерено облачно

среда

31.01
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
-3°  |  10°
претежно облачно

четврток

01.02
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
-1°  | 
претежно облачно