Кичево

Температура:
Влажност: 92%
Атм. притисок: 29834.10 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Кичево е последно обновена на 21.01.2018 21:00Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичево

денес

21.01
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
-1°  | 

утре

22.01
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
-4°  | 
снег

вторник

23.01
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
-7°  | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
-9°  | 
претежно сончево

четврток

25.01
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
-8°  | 
сончево

петок

26.01
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
-7°  | 
сончево

сабота

27.01
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
-6°  | 
умерено облачно

недела

28.01
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
-3°  | 
умерено облачно

понеделник

29.01
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
-2°  | 
умерено облачно

вторник

30.01
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
-3°  |  10°
претежно сончево