Кичево

Температура: 20°
Влажност: 44%
Атм. притисок: 30308.19 hPa
Ветар: 0.00 км/час

Временската прогноза за Кичево е последно обновена на 22.10.2017 15:00Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичево

денес

22.10
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  21°
претежно облачно

утре

23.10
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  16°
повремени врнежи

вторник

24.10
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 | 
локални врнежи

среда

25.10
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  10°
облачно

четврток

26.10
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  16°
умерено облачно

петок

27.10
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  20°
умерено облачно

сабота

28.10
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  12°
локални врнежи

недела

29.10
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  17°
умерено облачно

понеделник

30.10
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  15°
умерено облачно

вторник

31.10
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  16°
умерено облачно