Кичево

Температура: 20°
Влажност: 62%
Атм. притисок: 30409.78 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Кичево е последно обновена на 26.09.2017 14:00Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичево

денес

26.09
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  20°
повремени врнежи

утре

27.09
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  18°
повремени врнежи

четврток

28.09
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
10°  |  14°
повремени врнежи

петок

29.09
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  14°
локални врнежи

сабота

30.09
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  13°
претежно облачно

недела

01.10
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  17°
умерено облачно

понеделник

02.10
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  15°
претежно облачно

вторник

03.10
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  16°
локални врнежи

среда

04.10
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  18°
локални врнежи

четврток

05.10
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  16°
претежно облачно