Кичево

Температура: 21°
Влажност: 45%
Атм. притисок: 30477.51 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Кичево е последно обновена на 24.09.2017 14:00Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичево

денес

24.09
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  22°
локални врнежи

утре

25.09
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  15°
повремени врнежи

вторник

26.09
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  18°
претежно облачно

среда

27.09
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  19°
претежно облачно

четврток

28.09
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  17°
повремени врнежи

петок

29.09
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  16°
локални врнежи

сабота

30.09
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  16°
повремени врнежи

недела

01.10
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  18°
умерено облачно

понеделник

02.10
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  18°
претежно облачно

вторник

03.10
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  18°
претежно облачно