Кичево

Температура: 20°
Влажност: 33%
Атм. притисок: 30511.37 hPa
Ветар: 0.00 км/час

Временската прогноза за Кичево е последно обновена на 23.09.2017 14:00Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичево

денес

23.09
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  21°
претежно сончево

утре

24.09
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  20°
претежно облачно

понеделник

25.09
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  15°
повремени врнежи

вторник

26.09
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  17°
повремени врнежи

среда

27.09
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  18°
локални врнежи

четврток

28.09
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  20°
локални врнежи и грмежи

петок

29.09
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  16°
локални врнежи и грмежи

сабота

30.09
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  18°
претежно облачно

недела

01.10
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  18°
претежно облачно

понеделник

02.10
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  19°
претежно облачно