Кичево

Температура: -1°
Влажност: 78%
Атм. притисок: 30375.92 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Кичево е последно обновена на 20.11.2017 23:00Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичево

денес

20.11
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
-2°  | 

утре

21.11
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
-4°  | 
претежно сончево

среда

22.11
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
-3°  |  10°
претежно сончево

четврток

23.11
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
-5°  |  12°
сончево

петок

24.11
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
-2°  |  11°
умерено облачно

сабота

25.11
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
-2°  |  11°
умерено облачно

недела

26.11
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
-1°  |  11°
претежно облачно

понеделник

27.11
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 | 

вторник

28.11
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 | 
умерено облачно

среда

29.11
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 | 
претежно облачно