Кичево

Температура: 10°
Влажност: 76%
Атм. притисок: 30375.92 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Кичево е последно обновена на 21.09.2017 23:00Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичево

денес

21.09
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  16°
повремени врнежи

утре

22.09
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  17°
претежно облачно

сабота

23.09
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  20°
умерено облачно

недела

24.09
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  20°
претежно облачно

понеделник

25.09
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  15°
локални врнежи

вторник

26.09
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  18°
претежно облачно

среда

27.09
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  20°
повремени врнежи

четврток

28.09
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  20°
локални врнежи

петок

29.09
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  15°
повремени врнежи

сабота

30.09
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  15°
претежно облачно