Кичево

Температура: 14°
Влажност: 66%
Атм. притисок: 30240.46 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Кичево е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичево

денес

05.07
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  23°
умерено облачно

утре

06.07
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  22°
умерено облачно

недела

07.07
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  20°
облачно

понеделник

08.07
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  15°
локални врнежи

вторник

09.07
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  19°
повремени врнежи

среда

10.07
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  18°
локални врнежи

четврток

11.07
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  15°
повремени врнежи

петок

12.07
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  17°
локални врнежи

сабота

13.07
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  18°
умерено облачно

недела

14.07
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  17°
умерено облачно