Кичево

Температура:
Влажност: 83%
Атм. притисок: 30240.46 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Кичево е последно обновена на 18.12.2017 15:00Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичево

денес

18.12
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
-3°  | 
снег

утре

19.12
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
-7°  | 
умерено облачно

среда

20.12
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
-7°  | 
претежно сончево

четврток

21.12
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
-8°  | 
претежно сончево

петок

22.12
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
-7°  | 
умерено облачно

сабота

23.12
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
-5°  | 
умерено облачно

недела

24.12
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
-6°  | 
умерено облачно

понеделник

25.12
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
-2°  |  10°
сончево

вторник

26.12
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
-3°  |  11°
претежно сончево

среда

27.12
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
-6°  | 
умерено облачно