Кичево

Температура: 17°
Влажност: 55%
Атм. притисок: 30477.51 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Кичево е последно обновена на 29.05.2017 11:00Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичево

денес

29.05
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  21°
локални врнежи

утре

30.05
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  22°
умерено облачно

среда

31.05
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  24°
умерено облачно

четврток

01.06
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  26°
претежно сончево

петок

02.06
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
11°  |  23°
врнежи и грмежи

сабота

03.06
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
12°  |  20°
локални врнежи и грмежи

недела

04.06
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
12°  |  22°
повремени врнежи

понеделник

05.06
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
11°  |  22°
врнежи и грмежи

вторник

06.06
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
12°  |  21°
врнежи и грмежи

среда

07.06
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
11°  |  23°
локални врнежи и грмежи