Кичево

Температура: 14°
Влажност: 66%
Атм. притисок: 30240.46 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Кичево е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичево

денес

21.11
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  23°
умерено облачно

утре

22.11
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  22°
умерено облачно

недела

23.11
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  20°
облачно

понеделник

24.11
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  15°
локални врнежи

вторник

25.11
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  19°
повремени врнежи

среда

26.11
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  18°
локални врнежи

четврток

27.11
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  15°
повремени врнежи

петок

28.11
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  17°
локални врнежи

сабота

29.11
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  18°
умерено облачно

недела

30.11
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  17°
умерено облачно