Кичево

Температура: 14°
Влажност: 66%
Атм. притисок: 30240.46 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Кичево е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичево

денес

10.12
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  23°
умерено облачно

утре

11.12
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  22°
умерено облачно

недела

12.12
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  20°
облачно

понеделник

13.12
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  15°
локални врнежи

вторник

14.12
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  19°
повремени врнежи

среда

15.12
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  18°
локални врнежи

четврток

16.12
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  15°
повремени врнежи

петок

17.12
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  17°
локални врнежи

сабота

18.12
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  18°
умерено облачно

недела

19.12
Времето во Кичево - Временска прогноза за Кичевотемпература:
 |  17°
умерено облачно